Rólunk

A Mózer Alkatrész Kft. 2013-ban alakult, hogy kielégítse a vásárlók igényét, azáltal, hogy olyan márkák alkatrészeit árusítjuk, ami kevésbé elérhető a piacon, vagy ha elérhető is talán túl drága.

Cégünk jelenleg Ford Transit típusú kisteherautó alkatrész értékesítéssel foglalkozik. Az eredeti gyári új, utángyártott új, valamint bontott alkatrészeket raktárunk biztosítja ügyfeleink számára. Számítógépes rendszerünknek köszönhetően mindig pontos, naprakész információval tudunk szolgálni.

Arra törekszünk, hogy vásárlóink igényeit maradéktalanul, gyorsan, kifogástalan minőségben és piacképes árral tudjuk kielégíteni. Cégünknél mind a postai utánvétel, mind a futárszolgálat rendelkezésre áll, hogy a lehető leggyorsabban és legkényelmesebb úton jusson el ügyfeleinkhez a kívánt termék.

Szervizeknek, viszonteladóknak, törzsvásárlóinknak nagyobb kedvezményeket tudunk biztosítani, amelyekről elérhetőségeinken érdemes érdeklődni! Valamennyi munkatársunkkal arra törekszünk, hogy minőségi, gyors kiszolgálással megszerezzük ügyfeleink elégedettségét.

Árajánlatainkat kérje akár telefonon, akár e-mailben; amennyiben azok elnyerik tetszését, keressen bennünket, és legyen Ön is ügyfelünk, partnerünk!

Mózer Autóalkatrész

ajax
ajax